Giant

Giant je svetski poznata kompanija za bicikle i sportsku opremu sa sedištem u Tajvanu.

Giant je svetski poznata kompanija za bicikle i sportsku opremu sa sedištem u Tajvanu. Osnovana je 1972. godine i postala je jedan od najvećih proizvođača bicikala na svetu. Giant je poznat po razvoju i proizvodnji širokog spektra bicikala, uključujući cestovne bicikle, planinske bicikle, gradske bicikle, električne bicikle i mnoge druge tipove bicikala.Evo nekoliko ključnih tačaka o kompaniji Giant:

  1. Inovacija: Giant je poznat po svojim inovacijama u biciklističkoj industriji. Oni su bili pioniri u razvoju laganih aluminijumskih okvira za bicikle i igrali su ključnu ulogu u popularizaciji brdskih bicikala.
  2. Električni bicikli: Giant je takođe prepoznat kao lider u proizvodnji električnih bicikala (e-bicikala) i nudi različite modele e-bicikala za različite svrhe i potrebe.
  3. Profesionalni biciklizam: Giant je sponzor profesionalnih biciklističkih timova i mnogi profesionalni biciklisti koriste njihove bicikle i opremu u trkama.
  4. Globalna dostupnost: Giant bicikli su široko dostupni širom sveta putem mreže prodavaca biciklističke opreme i specijalizovanih prodavnica.

Giant je poznat po svojoj posvećenosti kvalitetu i performansama bicikala koje proizvode. Njihovi proizvodi su popularni među rekreativnim biciklistima, profesionalcima i entuzijastima biciklizma.Početak ski rent sezone je konačno stigao

21.11.2023.

Početak ski rent sezone je konačno stigao

Uzbudljive vesti! Početak ski rent sezone je konačno stigao, a mi smo spremni da vaše skijaško iskustvo učinimo nezaboravnim sa našim ...

Opširnije

Preporučene proizvode za vaše potrebe

Giant
Akcija -50.00%
GIANT OBUĆA TRANSMIT 41

GIANT OBUĆA TRANSMIT 41

Biciklizam / Obuća

9.665 RSD19.330 RSD
Akcija -50.00%
GIANT TORBICA ST

GIANT TORBICA ST

Biciklizam / Torbice

865 RSD1.730 RSD
Akcija -50.00%
GIANT SVETLO NUMEN MINI

GIANT SVETLO NUMEN MINI

Biciklizam / Svetla

485 RSD970 RSD
Akcija -50.00%
GIANT BLJESKALICA NUMEN MINI

GIANT BLJESKALICA NUMEN MINI

Biciklizam / Svetla

460 RSD920 RSD

Markoni sport koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.