Salcano

Salcano je turska kompanija koja se bavi proizvodnjom bicikala i biciklističke opreme.

Salcano je turska kompanija koja se bavi proizvodnjom bicikala i biciklističke opreme. Osnovana je 1982. godine i postala je jedan od vodećih proizvođača bicikala u Turskoj i regionu Bliskog istoka. Salcano proizvodi širok spektar bicikala, uključujući cestovne bicikle, planinske bicikle, gradske bicikle, dečje bicikle i električne bicikle.Evo nekoliko ključnih tačaka o kompaniji Salcano:

  1. Raznolik asortiman: Salcano nudi širok spektar bicikala za različite svrhe i nivoe veštine, uključujući bicikle za rekreativnu vožnju, trke, brdski biciklizam, putovanja i svakodnevnu upotrebu.
  2. Električni bicikli: Kompanija proizvodi i električne bicikle, poznate kao e-bicikli, koji su postali sve popularniji kako među rekreativcima tako i među povećim brojem gradskih biciklista.
  3. Kvalitet i performanse: Salcano se fokusira na proizvodnju kvalitetnih bicikala koja nude dobre performanse i trajnost.
  4. Distribucija: Bicikli Salcano su široko dostupni u Turskoj i drugim zemljama, a kompanija ima mrežu distributera i prodavaca koji nude njihove proizvode.

Salcano je stekao ugled po pristupačnim cenama svojih bicikala, a istovremeno se trudi da pruži raznolikost opcija kako bi zadovoljio različite potrebe biciklista. Njihovi proizvodi se često koriste kako od strane rekreativnih biciklista tako i od strane profesionalnih biciklista u Turskoj i širom sveta.Početak ski rent sezone je konačno stigao

21.11.2023.

Početak ski rent sezone je konačno stigao

Uzbudljive vesti! Početak ski rent sezone je konačno stigao, a mi smo spremni da vaše skijaško iskustvo učinimo nezaboravnim sa našim ...

Opširnije

Markoni sport koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.