Briko

Briko je italijanska kompanija koja se bavi proizvodnjom ski opreme i sportskih dodataka za zimske sportove. Ova kompanija ima dugu tradiciju i renome u svetu skijanja i zimskih sportova.Briko proizvodi različitu ski opremu i dodatke, uključujući sledeće:

  1. Skijaške kacige: Briko proizvodi različite modele ski kaciga koje pružaju zaštitu i sigurnost skijašima na stazi.
  2. Skijaške naočare: Naočare za skijanje sa različitim staklima i zaštiti od sunca, vetra i snega.
  3. Skijaške rukavice: Briko proizvodi rukavice za skijanje koje pružaju toplinu i zaštitu rukama tokom vožnje na stazi.
  4. Ski odela i odeća: Brend takođe nudi različite vrste ski odela, jakne, pantalone i druge komade odeće za skijanje.
  5. Oprema za biciklizam i trčanje: Pored ski opreme, Briko takođe proizvodi opremu za biciklizam i trčanje, uključujući kacige, naočare i odeću.

Briko je često povezan sa svetom skijanja i sportskim događanjima, i mnogi profesionalni skijaši koriste njihovu opremu. Kompanija se trudi da razvija proizvode koji kombinuju stil, funkcionalnost i sigurnost kako bi omogućili skijašima i sportistima da uživaju u svojim aktivnostima na najbolji mogući način.Početak ski rent sezone je konačno stigao

21.11.2023.

Početak ski rent sezone je konačno stigao

Uzbudljive vesti! Početak ski rent sezone je konačno stigao, a mi smo spremni da vaše skijaško iskustvo učinimo nezaboravnim sa našim ...

Opširnije

Preporučene proizvode za vaše potrebe

Briko
Akcija -50.00%
BICIKLISTIČKE KRATKE MUŠKE

BICIKLISTIČKE KRATKE MUŠKE

Biciklizam / Odeća

2.514 RSD5.027 RSD

Markoni sport koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.