HEAD EDGE LYT 110
Akcija 20.00%
HEAD EDGE LYT 110
30.096 RSD37.620 RSD

Dodaj u listu želja


HEAD EDGE LYT 110 21/22 

Višenamenska čizma sa lakim ulaskom EDGE LYT 110 je performantna, pristupačna čizma koja vam pomaže da savladate učenje skijanja, a to znači da je čizma EDGE LYT 110 dizajnirana kako bi olakšala proces učenja skijanja, pružajući udobnost, performanse i prilagodljivost kako bi skijaši efikasno napredovali u svojim veštinama tokom vremena.EDGE LYT 110 sa lakim ulaskom pruža bezbrižno, ali performantno pristajanje.HEAD dodao podstavu koja se oblikuje toplotom za vrhunsku prilagodljivost, držanje i prenos snage od vozača do skija, kao i podesivu udobnost u atletskim režimima fleksibilnosti. Ukratko, ova čizma pruža poboljšan odziv skija, odskakanje i prenos snage sa minimalnim unosom; odlična za udobne, odzivne vožnje tokom celog dana u svim uslovima.

Last        100       102       104
Size       25.5      26.5       27.5

 

("Last" se odnosi na dimenzije unutrašnjosti ski čizme,kod prednjeg gazišta. Izražen je u milimetrima.)

KARAKTERISTIKE:

  • Smart frame (Pametni okvir)
  • Hi-Top tech (Hi-Top tehnologija)
  • Duo flex (Duo fleks)
  • Easy entry shell design (Dizajn čizme sa lakim ulaskom)
  • Stiffer/softer flex adjustment (Podesiva čvrstoća/fleksibilnost)
  • Single canting (Jednostruko podešavanje nagiba)

Veličina 290 (44.5)
Proizvođač HEAD
Flex 110-120
Pol Muškarci
Veličina ski cipele 29 (44.5)
Grip Walk Option
Grip Walk Option

Nova tehnologija GripWalk kod pancerica poboljšava udobnost tokom hodanja i omogućava prirodnije hodanje. Đonovi su ergonomski oblikovani i napravljeni su od novog gumenog polimera koji nudi odlično prianjanje na klizavim površinama. Pancerice sa GripWalk đonovima su kompatibilne samo sa GripWalk ski vezovima. Za razliku od njih, GripWalk vezovi su kompatibilni i sa GripWalk i klasičnim pancericama.

Primaloft
Primaloft

Primaloft je specijalizovan materijal koji pruža efikasnu izolaciju i toplinu, a istovremeno je izuzetno lagan i veoma prozračan.

Perfect Fit 3D
Perfect Fit 3D
HEAD's Perfect Fit je inovativni sistem koji garantuje udobnost i prilagođavanje vrhunskih ski čizama usmereno na performanse. 3D unapred oblikovana konstrukcija je razvijena da pruži maksimalnu udobnost i optimalno pristajanje obliku vašeg stopala.
FORM FIT
FORM FIT
FormFit plastična formula zadržava rastezljivost materijala više nego ikada, što poboljšava ravnotežu i kontrolu za savršenu udobnost.
 
Liquid Fit
Liquid Fit

LIKUID FIT materijal pruža najpreciznije i najbrže prilagođavanje. Gustina materijala obezbeđuje savršen kalup u najkritičnijoj oblasti čizme, džepu na gležnju i peti. Daje vam performanse i preciznost penaste obloge, ali kao tečni materijal, potrebno je samo 10 lakih minuta za prilagođavanje. NAPOMENA: Čizme koje su spremne za Likuid Fit moraju biti prilagođene kod vašeg lokalnog ovlašćenog distributera.

Graphene
Graphene

Implementiranjem Graphena u srži skijanja smanjujemo težinu, povećavamo kontrolu i ravnotežu, a u isto vreme nam omogućava jednostavno skijanje. Graphene su najlakši, najmoćniji i najmanji materijal. Zbog ovih specifičnih karakteristika, Supershape linija glave skija može se pohvaliti jedinstvenim šiljcima za svaki model.
 

Preporuka

Head
Akcija -20.00%
HEAD EDGE LYT 110

HEAD EDGE LYT 110

Ski oprema / Ski cipele

26.232 RSD / par32.790 RSD
Head
Akcija -30.00%
Novo
HEAD FORMULA 130 MV GW ANTRACITE

HEAD FORMULA 130 MV GW ANTRACITE

Ski oprema / Ski cipele

54.516 RSD / par77.880 RSD
Head
Akcija -30.00%
Novo
HEAD FORMULA 130 MV GW ANTRACITE

HEAD FORMULA 130 MV GW ANTRACITE

Ski oprema / Ski cipele

54.516 RSD / par77.880 RSD
Head
Akcija -30.00%
Novo
HEAD FORMULA 120 MV GW BLACK

HEAD FORMULA 120 MV GW BLACK

Ski oprema / Ski cipele

47.908 RSD / par68.440 RSD

Markoni sport koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.