HEAD WC REBELS e.SPEED PRO
HEAD WC REBELS e.SPEED PRO
Akcija 20.00%
HEAD WC REBELS e.SPEED PRO
HEAD WC REBELS e.SPEED PRO
74.848 RSD93.560 RSD

Dodaj u listu želja


HEAD WC REBELS e.SPEED PRO + FREEFLEKS 11 GW 22/23 SKIJE SA VEZOVIMA

HEAD WC REBELS E-SPEED Pro je vrhunski model skija namenjen naprednim i vrhunskim skijašima, posebno prilagođen brzini i preciznosti na stazi. Ovaj model je deo Head-ove linije takmičarski orijentisanih skija, dizajniranih za visoke performanse i odličan odziv na različitim tipovima terena.

Karakteriše ih visok nivo stabilnosti pri visokim brzinama, a istovremeno omogućavaju izuzetnu okretnost i kontrolu. Takođe, E-SPEED Pro skije su poznate po svojoj snazi i odličnom prianjanju na stazi.

Ovaj model često privlači iskusne skijaše koji traže skije koje će im omogućiti brze vožnje uz osećaj sigurnosti i preciznosti. Tehnologije poput Worldcup Rebels sandwich construction i EMC tehnologija pružaju skijama odličan odziv, snagu i performanse.

Zahvaljujući velikom radijusu i konstrukciji za trku, Head Worldcup Rebels e-Speed je prvi izbor kada su u pitanju performanse i stabilnost pri velikim brzinama.

Dugi GS okreti pri velikoj brzini su specijalnost Worldcup Rebels e-Speed. Zahvaljujući širokom radijusu i konstrukciji trkačke skije, skija impresionira performansama i stabilnošću pri velikim brzinama. e-Speed oprašta male greške u skijanju i lakše skreće nego FIS trkačke skije, čineći skijanje manje napornim. Konstrukcija jezgra od jele/bukovog drveta, titanala i fiberglasa daju mu stabilnost pri velikim brzinama, a ABS bočni zidovi obezbeđuju pouzdano prianjanje ivica.

KARAKTERISTIKE:

  • EMC
  • Graphene Worldcup Sandwich Cap Construction
  • RD Race Structured UHM C Base
  • Rebel Camber

 

Veličina 175cm
Boja ŽUTA
Proizvođač HEAD
Pol Muškarci
Širina struka Do 90mm
Radius Radius 18,0 na dužini 180
Geometrija 118/68/99 na dužini 180
Konstrukcija Graphene WC Sandwich Cap
Ploča RACEPLATE WCR 14 Short
Preporučeni vez FREEFLEX 11 GW
Dužina 170/175/180/185
Nivo znanja Napredno-Ekspert
EMC
EMC

Head EMC (Energy Management Circuit) je jedini elektronski sistem za prigušivanje negativnih vibracija skija na svetu i vrhunac je nove kolekcije trkačkih Head skija. EMC sistem oscilira tokom skijanja i stvara energiju koju krug za upravljanje energijom pretvara u električnu energiju. Rezultat su smanjene vibracije, čineći skiju skladnijom, stabilnijom i lakšom za skijanje. EMC sistem ima keramičke piezo ploče ugrađene u prednji i zadnji deo skije. Ovde se kinetička energija pretvara u električnu, koja se koristi za apsorbovanje negativnih vibracija. To znači da skija ide glatko i omogućava vam skijanje na najvišem nivou ceo dan. Dodatna prednost je što se skija bolje i brže prilagođava terenu.
 

Graphene
Graphene

Implementiranjem Graphena u srži skijanja smanjujemo težinu, povećavamo kontrolu i ravnotežu, a u isto vreme nam omogućava jednostavno skijanje. Graphene su najlakši, najmoćniji i najmanji materijal. Zbog ovih specifičnih karakteristika, Supershape linija glave skija može se pohvaliti jedinstvenim šiljcima za svaki model.
 

Preporuka

Head
Akcija -30.00%
HEAD V-SHAPE E-V5

HEAD V-SHAPE E-V5

Ski oprema / Skije

49.560 RSD / set70.800 RSD
Head
Akcija -30.00%
HEAD RAZZLE DAZZLE

HEAD RAZZLE DAZZLE

Ski oprema / Skije

35.560 RSD / set50.800 RSD
Head
Akcija -30.00%
Novo
HEAD SUPERSHAPE E-TITAN

HEAD SUPERSHAPE E-TITAN

Ski oprema / Skije

82.600 RSD / PAR118.000 RSD
Head
Akcija -30.00%
Novo
HEAD Worldcup Rebels E-GSR

HEAD Worldcup Rebels E-GSR

Ski oprema / Skije

61.950 RSD / par88.500 RSD

Markoni sport koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.