HEAD SUPERSHAPE E-ORIGINAL
HEAD SUPERSHAPE E-ORIGINAL
HEAD SUPERSHAPE E-ORIGINAL
Akcija 35.00%
HEAD SUPERSHAPE E-ORIGINAL
HEAD SUPERSHAPE E-ORIGINAL
HEAD SUPERSHAPE E-ORIGINAL
56.245 RSD86.530 RSD

Dodaj u listu želja


HEAD SUPERSHAPE E-ORIGINAL + PRD 12 GW 22/23 SKIJE SA VEZOVIMA

Supershape e-Original od Head-a je savršena ski za slalom i ljubitelje carvinga. Koristi inovativnu EMC tehnologiju koja smanjuje vibracije i povećava stabilnost kako bi stvorila harmonično iskustvo skijanja.

e-Original stoji za optimizovanu distribuciju težine i savršenu ravnotežu i kontrolu, što se postiže zahvaljujući Head-ovoj tehnologiji Graphene. Baziran na prvom Supershape modelu ikada izgrađenom, e-Original zadovoljava sve zahteve visokog kvaliteta.

Vezovi

PRD 12 GW je sistemsko vezište visokih performansi i sigurnosti. Uverava svojom jednostavnom ulazno-izlaznom funkcijom i kompatibilnošću sa GripWalk. Zahvaljujući PowerRail tehnologiji, PRD 12 GW može se montirati na sve skije sa prethodno postavljenom PR osnovom.

KARAKTERISTIKE:

• Graphene: the thinnest and lightest Fabrics, also very strong
• Graphene Worldcup Sandwich Cap construction
• EMC: two ceramic piezo elements, which filter vibrations from the ski
• Speed Rocker

Veličina 170cm
Boja CRNA
Proizvođač HEAD
Pol Univerzalno
Veličina skije 161-170cm
Širina struka Do 90mm
Radius 12,1 na dužinu 170cm
Geometrija 129/66/107 na dužinu 170
Konstrukcija Graphene Worldcup Sandwic
Ploča Superflex PR Base low
Preporučeni vez PRD 12 GW
Karakteristike
Tip All Mountain
Oblik repa skije Ravan
Dužina 156/163/170
Nivo znanja Napredno-Ekspert
EMC
EMC

Head EMC (Energy Management Circuit) je jedini elektronski sistem za prigušivanje negativnih vibracija skija na svetu i vrhunac je nove kolekcije trkačkih Head skija. EMC sistem oscilira tokom skijanja i stvara energiju koju krug za upravljanje energijom pretvara u električnu energiju. Rezultat su smanjene vibracije, čineći skiju skladnijom, stabilnijom i lakšom za skijanje. EMC sistem ima keramičke piezo ploče ugrađene u prednji i zadnji deo skije. Ovde se kinetička energija pretvara u električnu, koja se koristi za apsorbovanje negativnih vibracija. To znači da skija ide glatko i omogućava vam skijanje na najvišem nivou ceo dan. Dodatna prednost je što se skija bolje i brže prilagođava terenu.
 

Graphene
Graphene

Implementiranjem Graphena u srži skijanja smanjujemo težinu, povećavamo kontrolu i ravnotežu, a u isto vreme nam omogućava jednostavno skijanje. Graphene su najlakši, najmoćniji i najmanji materijal. Zbog ovih specifičnih karakteristika, Supershape linija glave skija može se pohvaliti jedinstvenim šiljcima za svaki model.
 

Era 3.0
Era 3.0

Era 3.0 tehnologija je implementirala rocker na svim all mountain skijama. Kombinuje tri funkcije: rocker, progresivni radijus i stabilizaciju skija. Jednostavno rečeno, to je "mešavina" poznatih tehnologija koje se koriste za skijanje na svim vrstama podloga. Rocker omogućava lakše rukovanje i bolju plovidbenost u mekom snegu, naglašeni progresivni radijus skijanja omogućava savršeni kontakt ivica sa snežnom bazom pri manjim odstupanjima, a poznata piezoelektrična vlakna omogućavaju brzinu reakcije skija uz minimalne vibracije.

Zemlja porekla ČEŠKA
Proizvođač Head Inter. GmbH

Preporuka

Akcija -30.00%
HEAD V-SHAPE E-V5

HEAD V-SHAPE E-V5

Ski oprema / Skije

49.560 RSD / set70.800 RSD
Akcija -30.00%
HEAD RAZZLE DAZZLE

HEAD RAZZLE DAZZLE

Ski oprema / Skije

35.560 RSD / set50.800 RSD
Akcija -30.00%
Novo
HEAD SUPERSHAPE E-RALLY

HEAD SUPERSHAPE E-RALLY

Ski oprema / Skije

82.600 RSD / par118.000 RSD
Akcija -30.00%
Novo
HEAD WC REBELS E-SL

HEAD WC REBELS E-SL

Ski oprema / Skije

94.990 RSD / par135.700 RSD

Markoni sport koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.