Rekreacija je pola zdravlja

Za tinejdžere rekreacija na biciklu je jako važna, jer služi kao prevencija mnogih oboljenja. S obzirom da upravo u tom periodu života dolazi do intenzivnog rasta, vrlo je važno uključiti neku od sportskih aktivnosti u svakodnevni život s ciljem da se izbegnu mogući problemi tipa gojaznosti, krive kičme itd.

Vožnja bicikla dobra je zamena za trčanje jer manje otećuje kolena, a jača leđne mišiće i kičmu.Bicikl može da aktivira sve mišiće na telu, ali dosta toga zavisi i od stila i dužine vožnje, odnosno konfiguracije terena po kom se vozi (više mišića se aktivira na terenima sa usponima i spustovima).

Zvezda u usponu

Tinejdž zvezda naše ponude!

Savršen izbor za tinejdžere kojima su standardni ramovi bicikala sa točkovima 26" veliki, a 24" mali. Square model je MTB bicikl sa nisko pozicioniranim sedištem, ramom od 13" i atraktivnim dizajnom, koji je svojim urbanim freestyle izgledom potpuno osvojio mlađu populaciju. Kada tome dodamo Kenda gume sa krupnim kramponima širine 1,95, Shimano menjače i ručice menjača za precizno šaltanje 18 brzina, prednju suspenziju očekivanja su u potpunosti ispunjena.

Naša zvezda je sklopljena!

Uživajte u svom tempu

01.04.2023.

Uživajte u svom tempu

Plaćajte Mastercard karticom ili mobilnim novčanikom i ostvarite 10% na iznajmljivanje bicikla.

Opširnije

Markoni sport koristi kolačiće i poštuje vašu privatnost! Kolačiće koristimo u razne svrhe kao što su funkcionalnost web stranice, što bolje korisničko iskustvo, statistika. Nastavljajući svoju posetu na našoj web stranici, pristajete na to da koristimo kolačiće, ali ne i lične podatke.