U PONUDI IMAMO PREKO 5000 ARTIKALA

SKIJANJE - SKIJE

-40%

HEAD SUPERSHAPE ISPEED

ŠIFRA ARTIKLA: 31332801
DOSTUPNOST: dostupan
KOLIČINA:

CENA: 73.790,00 44.274,00 rsd

HEAD SUPERSHAPE ISPEED

I.Supershape Speed je takmičarski orijentisana skija za napredne skijaše koji su uvek željni dodatne brzine. Sa super brzom bazom i Worldcup Sandwich konstrukcijom ostvarju se preciznost, agilnost i snage upravljanja Speed Rocker-a, sve to od Graphene materijala ovu brzu skiju čini jos laksom i upravljivijom.Brzina nikada nije bila ovako zabavna!
 
-ERA 3.0 S je tehnologija koja kombinuje "all mountain" carving, "race" tehnologiju, i prilagodjiva mehanicka svojstva  sto omogućava skiji da odgovori zahtevima raznih skijasa na mnogim nivoima. Allride rocker (jednostavno upravljanje u svim uslovima)  + progresivni radijus (za razlicite načine skijanja) + minimalizacija vibracija i stabilnost koje pružaju piezoelectric vlakna.   
 
-KERS Tehnologija inspirisana tehnologijom koja se koristi u Formuli 1, pruža našim vozačima ono sto zaslužuju.KERS Tehnologija funkcioniše kao turbo-punjač koji skuplja snagu u zaokretu,a na izlasku iz njega koristi akumuliranu snagu da ukruti rep skije i time poveća stabilnost i brzinu.
 
-GRAPHENE je najtanji i najlakši,a ujedno i najtvrđi element koji je otkriven. GRAPHENE je tvrđi od dijamanta i 300 puta tvđi od čelika, a sve u debljini jednog atoma.The Rocket tehnologija vam omogućava lake upravljačke sposobnosti, ogroman raspon zaokreta i ciljanu stabilost upravljanja.
Polmuški
NIVO SKIJAŠAEkspert
TEHNIKA SKIJANJAVeoma dobra tehnika skijanja
BRZINASuper brze
TERENUređena staza
DUŽINA156 / 163 / 170 / 177cm
DUŽINA/RADIUS14.0 na dužini 170cm
GEOMETRIJA124 / 68 / 103.6 na dužini 170cm
PROFILRocker/Camber
KONSTRUKCIJAGraphene Worldcup Sandwich Cap Construction
PREPORUČENI VEZ100740 PRD 12 GW BRAKE 85 (F)
KARAKTERISTIKEKERS, ERA 3.0 S, Race structured UHM C base, Worldcup sandwich construction, Speed Rocker, Graphene
TEŽINA2200 grama na 170cm

brendovi

4KIDS BECO BETO BRIGHTHELMET BRIKO CMP CAMPAGNOLO DAVIDELLI DRAG FABBRI GIANT HEAD HTP KENDA KMC M-WAVE MARCONI BIKE MARWI MIGHTY NECO NO NAME NORDICA OVERADE PROMAX SCHWALBE SELLE SMP SHIMANO SIMPLA SMART SUPER B VELO VENTURA WIDEK WOWOW
Top