U PONUDI IMAMO PREKO 5000 ARTIKALA

SKIJANJE - SKIJE

-40%

HEAD SUPERSHAPE IRALLY

ŠIFRA ARTIKLA: 31334801
DOSTUPNOST: dostupan
KOLIČINA:

CENA: 73.790,00 44.274,00 rsd

HEAD SUPERSHAPE IRALLY

i.Supershape Rally je skija namenjena svim terenima. iSupershape Rally ima "race" jezgro, speedy race bazu, i Worldcup konstrukciju, KERS tehnologiju za akumulaciju snage i ERA 3.0 S tehnologiju. Sve u svemu, kakvi god uslovi bili ova skija to moze da podnese.
-ERA 3.0 S je tehnologija koja kombinuje "all mountain" carving, "race" tehnologiju, i prilagodiva mehanička svojstva što omogućava skiji da odgovori zahtevima raznih skijaša na mnogim nivoima. Allride rocker (jednostavno upravljanje u svim uslovima)  + progresivni radijus (za različite načine skijanja) + minimalizacija vibracija i stabilnost koje pružaju piezoelectric vlakna.   
 
-KERS Tehnologija inspirisana tehnologijom koja se koristi u Formuli 1, pruža našim vozačima ono sto zaslužuju.  KERS Tehnologija funkcioniše kao turbo-punjač koji skuplja snagu u zaokretu a na izlasku iz njega koristi akumuliranu snagu da ukruti rep skije i  time poveća stabilnost i brzinu. GRAPHENE je najtanji i najlakši a ujedno i najtvrđi element koji je otkriven.

OPIS PRIMENJENIH TEHNOLOGIJA
-GRAPHENE je najtanji i najlakši a ujedno i najtvrđi element koji je otkriven. GRAPHENE je tvrđi od dijamanta i 300 puta tvrđi od čelika, a sve u debljini jednog atoma.The Rocket tehnologija vam omugućava lake upravljačke sposobnosti, ogroman raspon zaokreta i ciljanu stabilost upravljanja.
Polmuški
NIVO SKIJAŠAEkspert
TEHNIKA SKIJANJAVrhunska tehnika skijanja
BRZINABrze
TERENRaznovrstan 70% sredjene staze,30% van staze
DUŽINA156 / 163 / 170 / 177cm
DUŽINA/RADIUS13.7 na dužini 170cm
GEOMETRIJA135 / 76 / 114.1 na dužini 170cm
KONSTRUKCIJAGraphene Worldcup Sandwich Cap Construction
PREPORUČENI VEZ100742 PRD 12 GW BRAKE 85 (F)
KARAKTERISTIKEKERS, ERA 3.0 S, Race structured UHM C base, Worldcup sandwich construction, Speed Rocker, Graphene
TEŽINA2268 grama na 170cm

brendovi

4KIDS BECO BETO BRIGHTHELMET BRIKO CMP CAMPAGNOLO DAVIDELLI DRAG FABBRI GIANT HEAD HTP KENDA KMC M-WAVE MARCONI BIKE MARWI MIGHTY NECO NO NAME NORDICA OVERADE PROMAX SCHWALBE SELLE SMP SHIMANO SIMPLA SMART SUPER B VELO VENTURA WIDEK WOWOW
Top