U PONUDI IMAMO PREKO 5000 ARTIKALA

SKIJANJE - SKIJE

-30%

HEAD SUPERSHAPE I.MAGNUM

ŠIFRA ARTIKLA: 31330901
DOSTUPNOST: dostupan
KOLIČINA:
VELIČINA:

CENA: 75.830,00 53.081,00 rsd

HEAD SUPERSHAPE I.MAGNUM

Head i.Supershape Magnum je izuzetno agresivna skija. Upotreba grafena i KERS tehnologije, omogućava prilično lako upravljanje. Nešto širi centralni deo omogućava skijanje po dubljem snegu. Dizajnirana je sve skijaše koji žele živahne skije koje se prilagode terenu pri svim brzinama i ritmovima, ERA 3.0 S tehnologija pruža sve ove karakteristike. Uz skije su uključeni HEAD PRD 12 GV (GripWalk) vezovi.

TEHNOLOGIJA:
KERS je elektro-automatski sastav i integriran je u samu skiju. U skijanju, kinetička energija akumulira se u integriranom mikročipu koji se kasnije oslobađa u završnoj fazi okreta u obliku električne energije u one delove skija kojoj treba dodatna energija. Kada se energija otpusti, stvara se povratni efekt koji daje skiji dodatnu brzinu na izlazu iz zavoja i skijaš doslovno katapultira iz zavoja.
GRAPHENE. Implementiranjem Graphena u srži skijanja smanjujemo težinu, povećavamo kontrolu i ravnotežu, a u isto vreme nam omogućava jednostavno skijanje. Graphene su najlakši, najmoćniji i najmanji materijal. Zbog ovih specifičnih karakteristika, Supershape linija glave skija može se pohvaliti jedinstvenim šiljcima za svaki model.
Polmuški
NIVO SKIJAŠANapredni/Stručan
DUŽINA156/163/170/177cm
DUŽINA/RADIUS13,1 na dužini 170cm
GEOMETRIJA131-72-110 na dužini 170cm
PROFILRocker / Camber
KONSTRUKCIJAGraphene Worl Sandwich Cap Construction
PLOČAMultiflexpowerailbase
OBLIK REPA SKIJERavan
KARAKTERISTIKEKERS, ERA 3.0 S, Graphene Worl Sandwich Cap Construction, RD Race Structured UHM C Base, Speed Rocker
PREPORUČENI VEZPRD 12 GW Brake 85 (F)

brendovi

4KIDS BECO BETO BRIGHTHELMET BRIKO CMP CAMPAGNOLO DAVIDELLI DRAG FABBRI GIANT HEAD HTP KENDA KMC M-WAVE MARCONI MARWI MIGHTY NECO NO NAME NORDICA OVERADE PERUZZO PROMAX SALCANO SCHWALBE SELLE SMP SHIMANO SIMPLA SMART SUPER B VELO VENTURA WIDEK WOWOW
Top